Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden!
Gratis verzending vanaf € 75,00
Betaal in 3 termijnen met 0% rente
De beste kwaliteit LED

Aquarium LED verlichting

Juwel Rio 180 Aquarium LED set BASIC

Deze Juwel Rio 180 Aquarium LED set BASIC is speciaal door o..
€184,85

Preset mini aquarium LED controller

De HVP aqua mini-controller beschikt over 10 voorgeprogramme..
€24,95

Juwel Rio 125 Aquarium LED set BASIC

Deze Juwel Rio 125 Aquarium LED set BASIC is speciaal door o..
€163,85

150CM Aquarium LED set BASIC

Deze 150CM Aquarium LED set BASIC is speciaal door ons samen..
€219,85

Juwel Rio 450 Aquarium LED set PLUS

Deze Juwel Rio 450 Aquarium LED set PLUS is speciaal door on..
€354,85

Juwel Primo 60 Aquarium LED set BASIC

Deze Juwel Primo 60 Aquarium LED set BASIC is speciaal door ..
€144,85

OASE HighLine (Optiwhite) 600 LED set BASIC

Deze OASE HighLine (Optiwhite) 600 LED set BASIC is speciaal..
€219,85

OASE HighLine (Optiwhite) 600 LED set PLUS

Deze OASE HighLine (Optiwhite) 600 LED set PLUS is speciaal ..
€374,85

EHEIM vivaline 150 LED set Basic

Deze EHEIM vivaline 150 LED set Basic is speciaal door ons ..
€134,85

200CM Aquarium LED set BASIC

Deze 200CM Aquarium LED set BASIC is speciaal door ons samen..
€367,70

120CM Aquarium LED set PLUS

Deze 120CM Aquarium LED set PLUS is speciaal door ons sameng..
€339,85

Juwel Rio 350 Aquarium LED set PLUS

Deze Juwel Rio 350 Aquarium LED set PLUS is speciaal door on..
€329,85

RetroLINE 1200MM Starter Pack

De RetroLINE starter pack is letterlijk het begin van een co..
€99,95

100CM Aquarium LED set BASIC

Deze 100CM Aquarium LED set BASIC is speciaal door ons samen..
€177,85

100CM Aquarium LED set PLUS

Deze 100CM Aquarium LED set PLUS is speciaal door ons sameng..
€256,85

Juwel Vision 450 Aquarium LED set BASIC

Deze Juwel Vision 450 Aquarium LED set BASIC is speciaal doo..
€204,85

Juwel Primo 110 Aquarium LED set PRO

Deze Juwel Primo 110 Aquarium LED set PRO is speciaal door o..
€289,90

EHEIM vivaline 240 LED set BASIC

Deze EHEIM vivaline 240 LED set BASIC is speciaal door ons s..
€172,85

Juwel Lido 200 Aquarium LED set PRO

Deze Juwel Lido 200 Aquarium LED set PRO is speciaal door on..
€289,90

Juwel Primo 60 Aquarium LED set PLUS

Deze Juwel Primo 60 Aquarium LED set PLUS is speciaal door o..
€174,90

Juwel Rio 240 Aquarium LED set BASIC

Deze Juwel Rio 240 Aquarium LED set BASIC is speciaal door o..
€189,85

Juwel Rio 350 Aquarium LED set PRO

Deze Juwel Rio 350 Aquarium LED set PRO is speciaal door ons..
€419,90

Contra stekker wit voor 5 kanaals controller

Deze kabel maakt het mogelijk om een lamp aan te sluiten op ..
€1,00

120CM Aquarium LED set BASIC

Deze 120CM Aquarium LED set BASIC is speciaal door ons samen..
€192,85

Onze assortiment LED-lichten variëren in grootte van 46 cm tot 146 cm, ideaal voor precieze inpassing in het interieur van je aquarium van rand tot rand. We bieden al deze producten aan tegen bijzonder concurrerende prijzen. Uiteraard zijn al onze LED-strips waterbestendig en vormen ze geen risico op elektrische schokken. Ze werken op een veel lager voltage dan TL-verlichting, namelijk 12 volt, wat een aanzienlijke energiebesparing betekent.

Je vindt aquarium LED-verlichting bij ons tegen aantrekkelijke prijzen! Onze LED-strips zijn zeer betaalbaar. Wij bieden op maat gemaakte aquariumverlichting tegen de beste prijzen. We hebben verschillende kleuren in onze selectie en al onze op maat gemaakte aquariumverlichting is bedienbaar met een LED-controller. Met deze controller kan je verschillende effecten in je aquarium creëren, zoals zonsopgang en zonsondergang, die stressverminderend zijn voor de vissen en een prachtig schouwspel voor jou.

Plug & play

Onze serie aquariumverlichting is van alle gemakken voorzien en plug & play. Als je de lamp wilt aanpassen (dag- en nachtmodus), kan dit ook met onze 5-kanaals controller. De Goldline is makkelijk te plaatsen in alle Juwel-aquariums. Standaard zijn de lampen voorzien van een power adapter om direct in het stopcontact te steken.

Montage

We hebben ook nagedacht over de installatie. De montage van onze aquarium LED-verlichting is altijd erg eenvoudig. Onze zoet- en zoutwater aquarium LED-verlichting wordt standaard geleverd met beugels die de installatie vergemakkelijken. Heb je liever extra beugels? Dat kan. Geef dit gewoon aan bij je bestelling. De Goldline is makkelijk te klikken in de armatuur.

Type LEDs

Onze zoetwaterverlichting gebruikt SMD-leds, gemonteerd op een aluminium profiel. Deze leds zijn zeer energiezuinig en worden geleverd door een van 's werelds top leveranciers: Epistar. Het aluminium profiel zorgt voor goede warmteafvoer, wat bijdraagt aan de levensduur van de LED's.

Onze zoutwater aquariumverlichting is ook gemaakt van aluminium en bevat krachtige leds die variëren van 1 of 2 Watt per stuk. Ten opzichte van andere LED-aanbieders, is onze verlichting minder gevoelig voor storingen en defecten. Dit komt doordat we uitsluitend met topkwaliteit componenten en leveranciers werken. Nog een reden om voor HVP AQUA te kiezen. Zowel de zoet- als de zoutwater verlichting is beschikbaar in diverse kleuren, genoeg keuze voor elke aquariumliefhebber.

Garantie en ondersteuning

Wij bieden een volledige garantie van twee jaar op al onze LED-producten voor aquaria. Onze klanten waarderen ons met een beoordeling van 9,5.

De voordelen van LED-verlichting

In de afgelopen jaren is LED-verlichting steeds vaker te zien in aquaria, variërend van eenvoudige nachtlampjes tot dag- en nachtcycli. Met onze LED-controller kun je verschillende lichteffecten aan je aquarium toevoegen. LED-verlichting voor aquaria biedt talloze voordelen. Een doorsnee LED-lamp kan wel 50.000 uur branden, wat tien keer langer is dan een TL-lamp. De verwachting is dat deze levensduur in de komende jaren nog eens aanzienlijk zal toenemen.

Het energieverbruik van aquarium-LED's is aanzienlijk lager dan van standaardverlichting, wat kan leiden tot jaarlijkse besparingen van honderden euro's. Hoewel LED-verlichting duurder is in aankoop, wordt dit verschil snel gecompenseerd. Warmte is een belangrijk element in een aquarium. LED's stralen minder warmte uit en zijn daarom geschikt voor elk aquarium. Bovendien is LED-verlichting volledig dimbaar en hoef je je geen zorgen te maken over UV-licht. LED-verlichting is bewezen beter voor de planten in je aquarium! Algen gedijen bij UV-licht, dus door LED-verlichting te gebruiken, verminder je de kans op algen. Zelfs de vissen zien er kleurrijker uit! Ook hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid. LED-verlichting werkt op 12 volt, een veilige spanning, dus er is geen risico op elektrische schokken. Bestel nu LED-verlichting voor je aquarium en begin met besparen.

Hier zijn enkele voordelen van LED-verlichting op een rijtje:

 • Optisch. Het is prachtig om de zonsondergang in je aquarium te zien en de reactie van de vissen hierop te observeren.
 • Voor de vissen is het natuurlijker en ze voelen zich veiliger; ze gaan sneller en vaker over tot broedgedrag.
 • Meer effectief licht voor planten.
 • De mogelijkheid om langer van je aquarium te genieten nadat de hoofdverlichting uit is dankzij maanlichtsimulatie.
 • Natuurlijker dan TL-verlichting.
 • Bevordert de groei van planten.
 • LED-verlichting verbruikt veel minder stroom en is daardoor energiezuiniger dan traditionele TL-verlichting.
 • Minder warmteproductie.
 • LED-verlichting is dimbaar.
 • RGB LED's bevatten bijna het volledige zonnespectrum, behalve infrarood en schadelijk UV-licht. Het is bewezen dat planten het zeer goed doen onder deze LED's.
 • Hierdoor kunnen planten beter gedijen en heb je minder kans op algen in het aquarium.
 • De kleuren van de vissen worden prachtig weergegeven onder LED-verlichting.

Maanlicht is een geweldige toevoeging aan het aquarium. Het ziet er niet alleen prachtig en sfeervol uit, maar het heeft ook iets mysterieus en opwindends. Bovendien is het veel natuurlijker. Met maanlicht kun je het natuurlijke nachtelijke gedrag van je vissen observeren, iets wat anders verborgen blijft. Je zult merken dat de schuwere aquariumbewoners actiever worden en hun schuilplaatsen verlaten.

Als je hier niet te veel geld aan wilt uitgeven, kun je een blauwe LED-strip gebruiken. Met een timer kun je deze inschakelen voordat je TL-verlichting uitgaat.

Plug-en-play aquarium-LED: Goldline

Bij HVP AQUA hebben we niet alleen kwaliteitsproducten, maar bieden we ook de meest voordelige prijzen in Nederland en België voor plug-en-play aquarium-LED's. Plug-en-play staat voor eenvoud. Als je geen tijd wilt besteden aan het instellen van een controller en je wilt gewoon mooie LED-verlichting en energiekosten besparen, dan is plug-en-play aquarium-LED iets voor jou.

HVP AQUA biedt de Goldline lamp. Deze unieke lamp, die geen enkele andere aquarium-LED leverancier biedt, combineert twee soorten witte LED's en RGB LED's.

Natuurlijke kleuren

De witte LED's hebben twee verschillende kleurtemperaturen: 4000K en 7000K. 4000K geeft een mooie, natuurlijke gloed in het aquarium en bevordert de groei van planten. 7000K is de kleur van daglicht en maakt het aquarium nog natuurlijker.

RGB

RGB staat voor Rood Groen Blauw. Deze drie kleuren vormen samen de kleur wit. Deze kleuren zijn ook aanwezig in daglicht, maar zijn onzichtbaar. Deze RGB-LED's zijn uitermate geschikt voor de groei van planten en het simuleren van zonsopgang en -ondergang.

Dimbaar

Als je wilt dimmen, heb je wel een controller nodig. Ook deze zijn te koop bij HVP AQUA. Denk bijvoorbeeld aan onze fantastische 5-kanaals controller.

Beste materialen en snelle montage

De Goldline is gemaakt van zwart gepoedercoat aluminium en heeft twee gouden einddoppen. Deze doppen passen direct in een T5-armatuur. Met de meegeleverde T8-adapterringen kan de Goldline ook eenvoudig in een T8-armatuur worden geplaatst. Kortom, als je op zoek bent naar eenvoud, de beste kwaliteit en een voordelige prijs, dan is de Goldline het ideale plug-en-play aquarium-LED-systeem voor jou.

Lichtrendement

Eén van de belangrijkste voordelen van LED-verlichting is het indrukwekkende lichtrendement. Zonder grote uitgaven krijg je prachtige verlichting in je aquarium. Onze LED-strips verschillen qua wattage en afmetingen, maar het belangrijkste aspect is het aantal lumen.

We adviseren de helder witte LED-strips als hoofdverlichting voor je aquarium. Het licht van deze LED's bereikt namelijk tot aan de bodem. Met de andere soorten aquarium LED-verlichting (RGB, warm wit of blauw) kun je je aquarium nog verder aankleden:

 • Warme witte LED's simuleren het zonlicht in aquaria.
 • Met blauwe LED's bootst je de koele diepten van de oceanen na.
 • Met de RGB LED-strip maak je van je aquarium een levendig kleurenspel.

Optimale Koraalgroei

Licht en warmte zijn cruciaal voor een gezonde koraalgroei. LED-verlichting biedt het ideale licht voor de groeicyclus van koralen. Water temperatuur, verlichting en waterchemie zijn allemaal van groot belang. Waarom is LED-verlichting beter dan reguliere verlichting? LED-verlichting imiteert de natuurlijke verlichting van een rif, waardoor het koraal optimaal kan groeien. In een rif aquarium is het cruciaal om de juiste condities te creëren die koralen in de natuur gewend zijn.

De LED-verlichting voor rif aquaria van HVP AQUA ondersteunt de groei van je koraal. Elke LED-diode is ontworpen, vervaardigd en uitgevoerd met één specifiek doel: de best mogelijke koraalgroei bevorderen.

Over HVP AQUA

HVP AQUA is een bedrijf uit Nederland, gevestigd in Wormerveer (Noord-Holland). Het bedrijf is ontstaan en gegroeid uit een passie voor aquaria, en is nu een betrouwbare en bekende partner op dit gebied.

Eigen Productie

We laten onze verlichting produceren in onze eigen fabriek. Dankzij de korte lijnen kunnen we eenvoudig productaanpassingen doorvoeren.

Top Engineers

Onze engineers zijn universitair opgeleid en stellen kwaliteit voorop. Hierdoor koop je altijd een uitstekende set aquarium LED-verlichting. Of het nu voor een 30-liter aquarium of een 5000-liter aquarium is, met HVP AQUA haal je altijd topkwaliteit LED-verlichting in huis.

Verschillende soorten aquarium lampen

We bieden verschillende soorten zoetwater verlichting aan: SMD LED's in een aluminium strip en onze Goldline. Beide zijn 100% waterdicht en eenvoudig te installeren. De Goldline wordt zoals eerder genoemd zelfs plug en play geleverd.

ARstone Achtergronden

Ook de achtergronden van ARstone zijn van topkwaliteit. De Europese productie garandeert dat er geen kinderarbeid aan te pas komt, iets wat onze concurrentie niet kan garanderen. Bovendien worden er geen giftige grondstoffen gebruikt, wat vaak wel het geval is bij Aziatische producten.

Geen epoxy nodig

Dankzij de speciale verf zijn de achtergronden en (rots)modules kleurvast. De uitstekende kwaliteit van ARstone is uniek. De 3D achtergronden zijn aantrekkelijk geprijsd. Ook de slimline achtergronden zijn zeer betaalbaar.

Welkom in de online aquariumwinkel van HVP AQUA. In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van hoogwaardige aquarium LED-verlichting en ARstone aquariumachtergronden. Onze lampen zijn zeer gebruiksvriendelijk en voldoen aan al je wensen.

Verschillende verkooppunten aquarium webshop

Onze producten zijn ook verkrijgbaar in de aquariawinkels en online winkels van onze dealers in Nederland en België. Je kunt ze vinden op onze dealerpagina. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt om de nieuwste ontwikkelingen toe te voegen. Als we nog niet beschikbaar zijn bij jouw gebruikelijke verkooppunt, laat het ons weten, of vraag je dealer om contact met ons op te nemen.

Hoogste kwaliteit

HVP AQUA staat voor kwaliteit en innovatie. Als je het beste en het nieuwste wilt, kies dan voor HVP AQUA. In Nederland hebben meer dan 30 winkeliers voor ons merk gekozen.

Ook in Europa verkrijgbaar

In Denemarken, Malta, Duitsland en de Baltische Staten zijn we ook te koop. Je hoeft niet ver te reizen om van onze top producten te kunnen genieten, je kunt terecht in onze online aquariumwinkel of bij onze vaste verkooppunten in heel Nederland.

Snelle verzending

Alle bestellingen in onze webshop worden binnen 24 uur verzonden en zijn gratis bij een aankoop boven de € 75,00.

Beste service!

Onze online aquariumwinkel is door velen beoordeeld met een 9 of hoger en wordt regelmatig bezocht door een mystery guest van Webwinkelkeur. Op deze manier willen we laten zien dat we altijd kwalitatieve antwoorden geven op vragen. Tot op heden zijn er geen negatieve beoordelingen over HVP AQUA binnengekomen en zijn we met vlag en wimpel geslaagd voor de tests van Webwinkelkeur. Ons motto: behandel de klant zoals je zelf behandeld wilt worden.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden!
Gratis verzending vanaf € 75,00
Betaal in 3 termijnen met 0% rente
De beste kwaliteit LED