Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden!
Gratis verzending vanaf € 75,00
Betaal in 3 termijnen met 0% rente
De beste kwaliteit LED

Oase aquariumverlichting vervangen

Ben jij in het bezit van een Oase aquarium en is die geleverd met een armatuur dat steeds defect gaat? Dan is deze blog waarschijnlijk erg interessant voor jou, want je bent helaas niet de enige. Veel van onze klanten hebben een Oase aquarium en zijn niet tevreden over hun verlichting. Waarom? De verlichting is te zwak, de verlichting is niet goed in te stellen, de planten groeien niet goed, het aquarium zit vol met algen, de vissen zijn niet mooi gekleurd of nóg erger: de verlichting gaat (continu) stuk! Er zijn verschillende redenen om van verlichting te willen wisselen. Gelukkig heeft HVP aqua de oplossing voor jouw verlichtingsvraagstukken.

 

HVP aqua is écht een expert

HVP aqua is in 2012 begonnen met de productie van Aquarium Verlichting. Destijds was HVP aqua één van de enige die Aquarium LED verkocht. Wij hebben dus écht heel lang en veel ervaring. Wij zijn het enige bedrijf ter wereld dat zich voor 100% focust op de ontwikkeling, productie en verkoop van Aquarium LED. Dat maakt ons de grootste experts op dit gebied. Jaarlijks helpen wij honderden klanten met hun vragen over (LED) verlichting en verlichten wij hun aquaria op de mooiste manier. De vissen zijn mooier gekleurd, de planten groeien beter, echt een aquarium waar je weer met veel plezier naar kijkt én waar je trots op bent.

 

Kant en klare sets voor jouw Oase aquarium

De moderne oase Aquaria worden veelal verlicht met LED lampen. De lampen zijn van een mooi design, maar helaas niet van heel goede kwaliteit en moeten vaak vervangen worden omdat ze defect gaan. Dit is een bekend probleem bij Oase. Vanzelfsprekend ben je daar als consument niet blij mee en ga je oriënteren naar alternatieven. Een groot deel daarvan komt dan terecht bij HVP aqua. We hebben de aankoop van de verlichting voor jouw aquarium zo eenvoudig mogelijk gemaakt door voor de meest gangbare Oase Aquaria verlichtingsets samen te stellen.Hoe vervang je de Oase lamp?

De HVP aqua lampen passen niet altijd één op één in het armatuur van Oase, waarin de lampen in beugels hangen.De Retroline lampen passen daar wel in doordat de standaard lampen dezelfde diameter hebben als de RetroLine lampen. De profielen van onze GoldLine lampen zijn breder en daardoor kunnen deze niet in de beugels, deze lampen kun je middels de bijgeleverde beugels in het aquarium monteren. Heb je hulp nodig bij de installatie dan helpen we je natuurlijk graag. Neem daarvoor contact op met onze klantenservice, dat kan per email of telefoon, maar we hebben ook een mooie showroom waar we je graag ontvangen. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden!
Gratis verzending vanaf € 75,00
Betaal in 3 termijnen met 0% rente
De beste kwaliteit LED