• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Verzenden

Wij verzenden alle bestellingen binnen 24 uur. Hiermee garanderen wij 99% van de bestellingen de eerste volgende werkdag te leveren. Verzendkosten Bestellingen > € 50,00 : gratis

Retourneren

Voldoet het product toch niet aan uw wensen? Of klopt er iets niet aan de levering? Of heeft u het verkeerde item besteld? U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. HVPAqua zal het bedrag binnen 14 dagen na uw eerste retourmelding terugstorten.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Volg voor het aanmelden van een retour de onderstaande stappen:

1. Controleer of uw product(en) en verpakking onbeschadigd zijn. Beschadigde producten kunnen wij niet retour nemen, ook niet als de beschadigingen optreden tijdens het transport. Wij adviseren u daarom verzekerd te verzenden.

2. Neem per email contact met ons op: [email protected]

3. Handel conform de instructies die wij u geven. Let op dat u uw contactgegevens volledig invult voor de juist afhandeling.

Beschadigde of reeds gebruikte artikelen kunnen wij niet retour nemen. Verzendkosten van ruildelen naar en van hvpaqua.nl komen altijd voor rekening van de klant. Wij adviseren u voordat u artikelen retour stuurt een controle op eventuele schade te controleren en deze per mail aan ons te communiceren. Beschadigde artikelen worden niet vergoedt. Bij vragen, onduidelijkheden of voor overige informatie verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden