Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden!
Gratis verzending vanaf € 75,00
Betaal in 3 termijnen met 0% rente
De beste kwaliteit LED

Juwel Helialux verlichting vervangen

Ben jij in het bezit van een Juwel aquarium en is die geleverd met een Helialux armatuur? Dan is deze blog waarschijnlijk erg interessant voor jou. Veel van onze klanten hebben een Juwel aquarium en zijn niet tevreden over hun verlichting. Waarom? De verlichting is te zwak, de verlichting is niet goed in te stellen, de planten groeien niet goed, het aquarium zit vol met algen, de vissen zijn niet mooi gekleurd. Er zijn verschillende redenen om van verlichting te willen wisselen. Gelukkig heeft HVP aqua de oplossing voor jouw verlichtingsvraagstukken.

HVP aqua is écht een expert

HVP aqua is in 2012 begonnen met de productie van Aquarium Verlichting. Destijds was HVP aqua één van de enige die Aquarium LED verkocht. Wij hebben dus écht heel lang en veel ervaring. Wij zijn het enige bedrijf ter wereld dat zich voor 100% focust op de ontwikkeling, productie en verkoop van Aquarium LED. Dat maakt ons de grootste experts op dit gebied. Jaarlijks helpen wij honderden klanten met hun vragen over (LED) verlichting en verlichten wij hun aquaria op de mooiste manier. De vissen zijn mooier gekleurd, de planten groeien beter, echt een aquarium waar je weer met veel plezier naar kijkt én waar je trots op bent.

 

Kant en klare sets voor jouw Juwel aquarium

De moderne Juwel Aquaria worden veelal verlicht met de Juwel Helialux of Juwel Multilux lampen. Een heel groot deel van de klanten is daar niet tevreden over en wil de Juwel verlichting vervangen. Een groot deel daarvan komt dan terecht bij HVP aqua. We hebben de aankoop van de verlichting voor jouw aquarium zo eenvoudig mogelijk gemaakt door voor de meest gangbare Juwel Aquaria verlichtingsets samen te stellen.


Hoe vervang je de Helialux lamp?

De Multilux lampen worden één op één vervangen voor onze lampen, waarbij de hudige armatuur geldt als basis voor onze lampen: je haalt de oude lamp uit de armatuur en vervangt die voor een lamp van HVP aqua. Zo simpel is het! De Multilux lamp is een onderdeel van het kap van het aquarium en kan daarom niet verwijderd worden. De lamp blijft in het aquarium, maar zal niet meer werken. Onder de verlichting plaats je namelijk de HVP aqua verlichting. Hiervoor gebruik je de meegeleverde beugels. Heb je hulp nodig bij de installatie dan helpen we je natuurlijk graag. Neem daarvoor contact op met onze klantenservice, dat kan per email of telefoon, maar we hebben ook een mooie showroom waar we je graag ontvangen. 

 

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden!
Gratis verzending vanaf € 75,00
Betaal in 3 termijnen met 0% rente
De beste kwaliteit LED