Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden!
Gratis verzending vanaf € 75,00
Betaal in 3 termijnen met 0% rente
De beste kwaliteit LED

Montage HVP aqua LEDs Juwel aquarium

Ben je in het bezit van een recent model Juwel Aquarium en wil je meer weten over hoe de montage van de HVP aqua LEDs simpel en snel uitgevoerd kan worden lees hieronder dan meer.

Juwel heeft in de laatste jaren de verlichting aangepast naar meer modernere versies. Voor zover wij weten wordt dit met name gedaan bij de Primo-modellen van Juwel. Ondanks dat Juwel de verlichting moderner heeft gemaakt zijn er toch veel gebruikers van de aquaria op zoek naar andere verlichting die beter past bij hun specifieke aquarium en komen dan terecht bij HVP aqua. Voorheen werden de HVP aqua lampen simpelweg in de oude Tl-armaturen van Juwel geplaatst nadat de oude T5 of T8 lampen waren verwijderd. Veel simpel kon het niet. Echter, tegenwoordiger gebruikt Juwel in de Primo-modellen geen Tl-armaturen meer, maar maken ze gebruik van de novalux/primolux clips

Juwel Novolux/Primolux clips

In deze clips worden de LED buizen van Juwel, die de diameter van een T8 lamp hebben, geklikt. Deze clips kunnen óók gebruikt worden voor de HVP aqua GoldLine en HVP aqua RetroLine (RGB en Daylight) lampen. Echter, hiervoor moeten de clips verplaatst worden. Ook moet er vaak nog een extra setje van twee stuks worden gebruikt om de tweede lamp die HVP aqua in de standaard sets van Juwel aanbiedt te kunnen plaatsen. Deze clips zijn bij een aquariumspeciaalzaak of online te koop. Plaats de clips zo dat ze precies komen op de plek waar ook de eindstukken van HVP aqua lampen zich bevinden. De HVP aqua lampen hebben standaar T5 montage eindstukken. Om de lampen in de clips van Juwel te kunnen plaatsen zijn onze T8 adapter ringen sets nodig. Voor iedere lamp is één set nodig. 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden!
Gratis verzending vanaf € 75,00
Betaal in 3 termijnen met 0% rente
De beste kwaliteit LED